No tornarem a veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 9.937 punts.

Atenció, perquè Cellnex es troba perforant la resistència dels 23 euros, màxims històrics. El valor ha experimentat unes fortes pujades durant les últimes setmanes i és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada, el podríem situar tranquil·lament als 25 euros.

Quabit aconsegueix superar la directriu baixista projectada des dels màxims del passat mes de gener, cosa que és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en un atac al nivell dels 2,27 euros, màxims anuals. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 2,95 euros.

Nou senyal de fortalesa en Fluidra que polvoritza la resistència dels 12,38 euros, màxims històrics. El valor es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 13,50 euros. Per baix, el primer nivell de suport es troba als 11,50 euros.

Fortes pujades del 3,25%, aquest passat dilluns, en els títols d'Ence que aconsegueix superar els màxims dels últims anys assolits fa unes sessions als 5,837 euros. Això és un senyal de fortalesa molt destacada que ens convida a pensar en el començament d'un nou impuls alcista que li permeti assolir el nivell dels 6,50 euros.

Atents al final de la consolidació lateral en Ebro Foods. La companyia sembla que vol posar fi al moviment lateral després de pujar sobre la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades sembla imminent que acabem veient un atac al nivell dels 20,95 euros. El seu comportament a aquest nivell d'oferta és molt important i és que si aconsegueix superar-los, podríem acabar veient un atac al nivell dels 23 euros.

contador