El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 11.000 punts.

Repsol es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 15,50 euros oferint un dels millors aspectes tècnics del selectiu espanyol. Per a les properes sessions, estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 16 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 17 euros.

MasMóvil manté un molt bon aspecte tècnic i sembla imminent que acabem veient la superació de la resistència dels 95 euros. Això deixaria el valor en pujada lliure, cosa que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell psicològic dels 100 euros.

NH Hoteles es troba donant senyals de fortalesa en la seva sèrie de preus com la que vam veure fa unes sessions després de perforar la resistència dels 6,25 euros. La seva tendència a mitjà i llarg termini són molt bones i tot sembla dir-nos que acabarem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

Amadeus sembla que confirma la formació d'un retrocés temporal als 62 euros per la qual cosa sembla molt probable que vegem, durant les properes sessions, la superació de la resistència dels 63,96 euros. Això deixaria la companyia en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 euros. Els magnífics nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Fortes pujades, ahir, dilluns, de l'1,93% en el Santander que confirma el trencament de la bandera, cosa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,14 euros, màxims del passat any. El més normal és que aquest nivell de preus no li ofereixi molta resistència per la qual cosa no descartem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

contador