Per a les properes sessions estarem un atac de l'IBEX al nivell dels 9.937 punts.

Impecable aspecte tècnic el que podem observar en la sèrie de preus de Merlin Properties després d'observar com fa unes sessions aconseguia superar la resistència dels 11,68 euros. Amb això es va confirmar el final del moviment lateral dels últims mesos i presenta un objectiu de pujada als 13 euros, nivells on podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

IAG ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, cosa que li permet mantenir les bones perspectives tècniques del mitjà i llarg termini. Per a les properes sessions, estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 7,09 euros, ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 7,68 euros, màxims anuals.

A finals de la passada setmana vam poder veure com Europac aconseguia definir-se a alçar després de la superació de la resistència dels 12,77 euros. Això ens ha confirmat la fortalesa actual de la seva tendència alcista principal fent-nos pensar en un atac al nivell dels 14 euros.

Ence es troba cotitzant al voltant de la resistència clau dels 5,83 euros. Estarem molt pendents, al llarg d'aquesta setmana, de la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient el començament d'un nou i important impuls alcista que ens faci pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,50 euros.

Atents al final de la consolidació de nivells en Meliá Hotels que podria començar un nou impuls alcista després de confirmar la superació de la resistència dels 12 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i podríem acabar veient un atac al nivell dels 12,50 euros: si aconseguís superar aquests preus, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 13 euros.

contador