Acabaríem veient un bon senyal en el selectiu espanyol si tornés a pujar per sobre dels 10.000 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Bankinter que és una de les companyies del nostre mercat que millors perspectives tècniques ofereix. El banc podria estar donant forma a un descens temporal als 8,50 euros després que comencés l'any dibuixant nous màxims històrics. A mitjà i llarg termini el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 10 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució de Sacyr que podria estar donant forma a un descens temporal als 2,30 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. La companyia es troba en plena recuperació tècnica i sembla molt probable que acabem veient una continuació de la tendència alcista principal fins als màxims dels últims dos anys que va aconseguir, fa unes sessions, als 2,72 euros.

Fluidra manté el seu aspecte tècnic del mitjà i llarg termini, cosa que ens fa interessar per la seva evolució tècnica durant les properes sessions. Durant les últimes jornades ha demostrat fortalesa en negar-se a acostar-se al nivell dels 8,87 euros, nivells on es troba el buit alcista que va deixar al començament del mes de novembre. La resistència que cal vigilar, la superació de la qual ens faria posicionar-nos-hi, es troba als 11,20 euros.

Solaria continua sent un dels valors que cal tenir en compte al llarg d'aquesta setmana. La companyia podria estar donant formar a una bandera per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La superació dels 2,52 euros seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista.

El Sabadell segueix donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions després dels descensos de les últimes jornades. El banc s'ha comportat relativament bé durant l'últim caiguda del mercat i sembla molt probable que acabem veient una tornada de les compres que el duguin a atacar els màxims anuals dibuixats fa tan sols unes sessions als 1,9445 euros. La resistència clau es troba als 1,8635 euros.

contador