És probable que el selectiu espanyol busqui atacar la resistència dels 9.985 punts.

Ferrovial es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 19,50 euros. Per a això hem d'estar atents a un tancament per sobre dels 18,56 euros, màxims de la consolidació actual.

Atents al final de la correcció en Grifols, ja que ha aconseguit donar forma a un descens temporal al nivell dels 26 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 28,07 euros, la superació del qual ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Senyal de fortalesa en Merlin Properties que aconsegueix superar la resistència dels 12,35 euros. Atenció, perquè podríem estar davant del final de la correcció del curt termini i és molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 12,92 euros, màxims anuals.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus d'IAG després d'aconseguir definir-se a l'alça. El valor ha pogut confirmar la formació d'una bandera i és molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8,50 euros.

Bon senyal el que vam poder veure aquest passat dimarts en Telefònica en acostar-se als mínims anuals que presenta als 7,25 euros. Atents a un tancament per sobre de la resistència dels 7,63 euros, ja que ens faria pensar en el començament d'un rebot, l'objectiu del qual el podríem situar tranquil·lament als 8 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador