És probable que vegem un atac al nivell dels 10.000 punts.

Atents al final de la correcció en Cellnex després dels descensos de dilluns i dimarts. El valor sembla que ha confirmat la formació d'un retrocés temporal i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que li permeti continuar amb les pujades fins almenys al nivell dels 25 euros.

Ence és un dels valors que no perdem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Atents que és probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros. No la perdem de vista.

Seguim molt pendents de Fluidra. La companyia és un dels valors que tenim al punt de mira a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 14 euros, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia. El seu aspecte tècnic en tots els espais temporals és impecable.

Atenció, perquè Talgo es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 5,46 euros i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa per aquests preus que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

Amadeus fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral, si bé durant les últimes setmanes ha aconseguit acostar-se a la resistència dels 63,71 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podria confirmar la continuació de les pujades fins almenys al nivell dels 68 euros.

contador