El selectiu espanyol ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions.

Abertis continua sent un valor que ofereix un impecable aspecte tècnic. El valor començava la setmana superant la resistència dels 17,06 euros cosa que li permet cotitzar sense cap resistència al seu camí. Seguim pensant que la presa de posicions per aquests preus és un magnífic senyal que ens convida a pensar en una continuació de les pujades que tranquil·lament es podria estendre fins al nivell dels 19 euros.


Es manté la consolidació dels últims tres mesos en Iberdrola. No obstant això, l'elèctrica és un valor que no perdrem de vista i en què és molt probable que ens posicionem durant les properes jornades. Per a això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 7,03 euros cosa que ens confirmaria el començament d'un nou i important impuls alcista.

Pharmamar s'acosta al suport dels 3,60 euros, nivells molt propers a la mitjana de 200 sessions. Atents a la tornada de les compres per aquests nivells, ja que ens faria pensar en la continuació de la tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 4 euros. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta ja que ens empenyeria a posicionar-nos en la companyia.

Grifols podria estar donant forma a un descens temporal a nivell dels 24 euros cosa que podria ser un nou punt d'entrada que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins als màxims anuals que va dibuixar, aquest passat mes de juny, als 27 euros.

Atenció, perquè Axiare està a punt de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 16 euros. L'aspecte tècnic de la companyia és molt bo i seria immillorable quan aconsegueixi superar el nivell dels 16,90 euros, màxims històrics assolits la setmana passada. Posicionar-s’hi als nivells actuals és, sens dubte, una magnífica opció.

contador