Seria important que el selectiu espanyol no perdés el nivell dels 9.900-10.000 punts.

Amadeus ha aconseguit superar la resistència dels 63,76 euros, màxims anuals amb la qual cosa confirma el final del moviment lateral en el qual s’estava movent des de fa més de mig any. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 70 euros.

SiemensGamesa es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La companyia ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i després d'un retrocés temporal sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 15,18 euros que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Ens mantenim molt pendents de l'evolució de Quabit que es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 2,26 euros, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Fantàstica figura la que vam poder veure, aquest dimecres, en Telepizza (+8,18%) que aconsegueix superar la resistència dels 5,60 euros després de més de dos mesos de moviment lateral. Les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

IAG es troba consolidant les pujades del 16% que va iniciar al final del passat mes d'abril. El valor va aconseguir superar la resistència dels 7,68 euros i actualment sembla que ens podria estar donant una nova oportunitat de compra. Estarem molt pendents de l'aparició, per aquests preus, d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 8,50 euros.

contador