És possible que vegem un repunt fins al nivell dels 10.000 punts.

Tubacex és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, tot ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 3,93 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 3,62 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

Merlin Properties ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 11 euros, nivells on presenta un important nivell de suport. A llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo, si bé, per plantejar-nos una presa de posicions, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar els màxims anuals que va dibuixar als 11,69 euros.

NH Hoteles va dibuixar un bon senyal, el passat dia 6, després d'apropar-se a la mitjana de 200 sessions i ha tornat a moure’s en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,26 euros, preus molt propers als actuals, ja que ens podria fer pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Quabit és un valor que no perdrem de vista al llarg d’aquesta setmana. Des de fa un mes i mig que el valor s’està movent en una banda lateral com a resposta a les pujades dels últims mesos del passat any. Un tancament per sobre dels 2,20 euros ens mostraria el final de la consolidació lateral i el començament d'un nou impuls alcista.

Bankinter començava l'any amb uns forts guanys que el van portar a superar els màxims històrics que presentava als 8,55 euros. La companyia va arribar a revalorar-se a prop d'un 20%, si bé durant les últimes setmanes s'ha pres un respir. Aquesta parada al camí, lluny de complicar les seves perspectives tècniques, està apuntalant la seva escalada i oferint, a més, un nou punt d'entrada amb menys riscos. Creiem que la presa de posicions per aquests preus és una bona idea, ja que el més normal és que vegem una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 10 euros.

contador