La resistència clau del mitjà termini es troba als 10.600 punts.

Gas Natural ha millorat el seu aspecte tècnic en confirmar el trencament de la resistència dels 19,04 euros. Es confirma, per tant, la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 18,50 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 20 euros, si bé per assolir aquest nivell de preus, hauríem d'esperar que torni a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions.

Zardoya Otis fa diverses sessions que s’està movent lateralment just al voltant dels màxims anuals. Les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla mostrar-nos que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista i la continuació de les pujades fins al nivell dels 10,30 euros.

El Sabadell fa dos mesos que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Els mínims creixents de les últimes setmanes ens fan estar molt pendents d'un tancament per sobre dels 1,75 euros, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1,95 euros.

Nou senyal de fortalesa en els títols d'Abertis que ha aconseguit superar els màxims anuals després de diverses setmanes de moviment lateral. El valor es troba cotitzant en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 19,20 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Tubacex que es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 3,35 euros. El valor podria estar a prop de confirmar el final de la correcció iniciada al mes de maig i iniciar una continuació de les pujades que es podrien estendre tranquil·lament fins al nivell dels 3,93 euros, màxims anuals.

contador