La resistència clau del selectiu segueix als 9.623 punts.

Amper consolida nivells des de començaments d'any. Aquest moviment lateral és la resposta a les fortes pujades del 145% vistes a finals de novembre. L'impuls ha estat impressionant i sembla que podríem veure el començament d'un nou tram alcista de manera imminent. La resistència clau es troba als 0,291 euros. Si els superés, podríem veure unes pujades fins al nivell dels 0,365 euros.

Es manté la finestra alcista a ArcelorMittal. Aquesta figura està composta pels dos gaps alcistes que va deixar els passats dia 10 i 13 d'aquest mes. El moviment lateral de les últimes sessions és una mostra de la fortalesa actual de la compra. Sembla que és ben a prop del començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 10 euros.

Hem vist un bon començament de setmana a Ezentis que va acabar el dilluns amb unes pujades del 7,01% Després de diversos mesos cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions sembla que podríem ser davant el començament d'un nou impuls alcista. La superació de la resistència dels 0,565 euros, ahir dilluns, i l'alt volum negociat ens fa pensar en un atac als màxims del 2017 que presenta als 0,593 euros. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, es podrien estendre els guanys fins als màxims del passat any als 0,644 euros.

Atresmedia segueix sent un dels valors a no perdre de vista. Després de recolzar-se als voltants de la mitjana de 200 sessions sembla que podríem veure el final de la consolidació dels últims mesos i el començament d'un nou impuls alcista que porti la cotització fins al nivell clau del mig i llarg termini que presenta als 11,34 euros. El seu comportament en aquest nivell d'oferta és molt important i és que si aconseguís superar-lo podríem veure una recuperació pels propers mesos que podria acabar amb la cotització als 15 euros, màxims del 2015.

Ence és un dels valors que ens agradant molt de cara a les properes setmanes. Fa unes sessions, confirmava la superació de la resistència clau del curt termini que presentava als 2,62 euros. Amb això sembla que vol dir adéu a la consolidació dels dos últims mesos i és molt probable que, una vegada superada la mitjana de 200 sessions, vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 3 euros. Els descensos de les últimes sessions correspondrien a un throw back als 2,60 euros i per això creiem que podria ser un bon nivell per tornar a posicionar-nos en la companyia..

contador