Seguim pensant en una continuació dels descensos fins al nivell dels 10.000 punts.

Zardoya Otis ha corregit durant les últimes sessions fins als voltants del suport dels 8 euros, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus no descartem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Atents que el valor podria estar davant el començament d'un canvi de tendència en el mig termini.

Talgo torna a ser un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia sembla que s'està prenent un descans després de veure com superava la resistència clau dels 5,10 euros. Atents que podria ser a punt d’iniciar el començament d'un nou alcista que la porti fins al nivell dels 6 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Telefónica. La companyia fa diverses setmanes que es mou en una banda lateral. El valor no ha corregit de moment res de l'impuls alcista que va començar al mes de febrer. Això és un molt bon senyal que ens mostra la fortalesa actual de les compres i que ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista durant les properes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 10,63 euros ja que seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou tram alcista que podria portar tranquil·lament la cotització de Telefònica fins al nivell dels 11,30 euros.

Bon comportament tècnic el que estem veient en la sèrie de preus de Bankia durant les últimes sessions. El banc es revalora després de recolzar-se als voltants de la unitat, nivells on presenta un important nivell de suport. La formació d'un throw back, figura de continuació de tendència, es confirmaria amb la superació de la resistència dels 1,089 euros. Això ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Cellnex fa diverses setmanes que està consolidant nivells just per sobre de la mitjana de 200 sessions. La figura que estem veient és bona i creiem que podria acabar per definir-se a l'alça durant les properes sessions. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 15,84 euros cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador