El primer nivell de suport segueix estant en els 10.092 punts

Aena segueix dibuixant nous màxims històrics després de veure com, la setmana passada, aconseguia superar els 139,65 euros. L'absència de resistències ens convida a pensar en una continuació de les pujades que es podrien estendre tranquil·lament fins al nivell dels 150 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 247,30%.

BME segueix oferint un impecable aspecte tècnic després de veure com, a la fi de la setmana passada, aconseguia superar la resistència dels 30 euros. El valor cotitza en els màxims dels últims 15 mesos i creiem que podria continuar amb les pujades fins al nivell dels 32 euros.

Importants pujades, ahir dilluns, del 5,54% a Quabit que va aconseguir superar la resistència clau dels 2,43 euros. Amb això el valor posa fi al moviment lateral i l'alt volum negociat ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,80 euros.

Molt bona figura la que hem pogut veure, aquest dilluns a Melia Hoteles. Després de diverses setmanes de moviment lateral la companyia ha confirmat una definició alcista de la seva sèrie de preus en aconseguir tancar per sobre dels màxims de l'any. El valor cotitza en els màxims de l'últim any i mitjà. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un atac als màxims de 2015 situats en els 13,62 euros.

Bankinter torna a la senda alcista després de veure com vaig aconseguir superar la resistència dels 7,62 euros. Sembla que el banc podria ser a punt d'acabar la correcció del curt termini i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7,92 euros, màxims històrics. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus ja que deixaria a la companyia en pujada lliure sense resistència alguna en el seu camí.

contador