No descartem acabar veient com cobreix part del buit alcista que va deixar dilluns passat.

El Santander és un dels valors que tindrem molt en compte per a les properes jornades. Després de les pujades de les últimes sessions, el més normal és que acabem veient una parada al camí que li permeti cobrir part del buit alcista que va deixar dilluns passat als 5,67 euros. Per aquests nivells ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 300,80%.

Cellnex ha aconseguit recolzar-se als voltants de la mitjana de 200 i després de la superació de la part alta de la banda lateral de l'últim mes sembla que podria estar començant un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 16,36 euros, nivell clau, la superació ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 17,39 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Acciona que manté un moviment lateral des de fa tres mesos a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 75,90 euros, màxims anuals. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista d'almenys un 7%.

Fortes pujades del 9,76%, ahir, dimecres, en Vocento que aconsegueix superar la part alta de la banda lateral en què s'ha anat movent des de mitjans de febrer. Les perspectives tècniques per a les properes setmanes són molt bones i és que sembla molt probable que acabem veient un canvi de tendència que podria acabar amb la cotització del valor atacant el nivell dels 1,87 euros.

Importants guanys, durant la sessió d'ahir, de l'4,72% a Fluidra que va aconseguir polvoritzar els màxims anuals que presentava als 5,32 euros. La companyia cotitza pràcticament en pujada lliure ja que es mou en els màxims dels últims 9 anys el que ens convida a pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 5,75 euros.

contador