Es manté el moviment lateral dels dos últims mesos en el selectiu espanyol

Els descensos de les últimes sessions d’Acerinox ens podrien estar donant un nou punt d'entrada a la companyia. Després de prop d'un mes de pujades, el valor va aconseguir superar la resistència dels 13,56 euros i així anul·lar la mala figura del dia 12 de gener. La correcció de les últimes jornades no espatlla les perspectives tècniques i seguim pensant en un atac als màxims de 2015 (15,52 euros).

Gas Natural es recolza, durant les últimes setmanes, en la resistència superada dels 18 euros, preus que funcionen ara com a primer nivell de demanda. El valor de l'Ibex 35 podria estar donant forma a un throw back, figura de continuació alcista. La resistència clau del curt termini es troba als 18,50 euros. La superació d'aquests preus ens mostrarien la continuació de la tendència fins al nivell dels 19,35 euros.

BME fa diverses setmanes que pels voltants de la resistència dels 29,37 euros. Els mínims creixents que podem apreciar en els últims dos mesos ens mostren la proximitat d'una definició alcista. Un tancament per sobre dels 29,37 euros seria el senyal que estem esperem.

Ja fa dos mesos que Atresmedia es mou en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. La bona figura del passat 13 de gener ens fa vigilar molt d'a prop l'evolució de la companyia i és que un tancament per sobre dels 10,91 euros ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria conduir els títols de la companyia fins al nivell dels 12 euros.

Liberbank ha superat nivells de resistència importants les últimes jornades i ahir dijous vèiem com atacava la resistència dels 1,132 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ja que ens faria pensar en la possibilitat d'un canvi de tendència que podria portar al banc fins al nivell dels 1,28 euros.

contador