Per baix, el suport clau es troba als 10.564 punts.

La setmana passada vam poder apreciar com Ence polvoritzava la resistència dels 3,55 que és una demostració de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 4 euros. Els impecables nivells d'acumulació són un altre dels factors que donen solidesa al moviment alcista actual i tot sembla indicar-nos que després de la formació d'un retrocés temporal als 3,50 euros podríem acabar veient una continuació de les pujades superiors al 10%.

Grifols va aconseguir definir-se a l'alça, divendres passat, en aconseguir superar la resistència dels 25,50 euros. Això és un senyal de fortalesa que deixa la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 27 euros durant les pròximes jornades.

Des de fa més d'un mes que Catalana Occident s’està movent en una banda lateral i sembla molt factible que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau, la superació de la qual ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que es troba als 37,36 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem veure com la companyia es fica en pujada lliure i amb moltes possibilitats per acabar veient un atac al nivell dels 40 euros.

Divendres passat vam veure guanys del punt percentual en la sèrie de preus de Zardoya Otis. Després de recolzar-se en el nivell dels 8,60 euros sembla que podríem veure un atac als màxims anuals dibuixats als 9,03 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus és probable que puguem veure una continuació de la tendència alcista principal fins al nivell dels 9,50 euros.

NH Hoteles va aconseguir acabar la setmana passada per sobre de la resistència dels 5,30 euros. Això ens fa pensar en el final de la correcció del curt termini i en un més que possible atac als màxims anuals assolits aquest mateix mes de juny als 5,50 euros. Atents, ja que si els aconseguís superar, podríem veure un atac al nivell dels 6 euros.

contador