Creiem que el selectiu espanyol podria caure tranquil·lament un 3% més durant les properes sessions.

Fa diversos mesos que Telepizza s’està movent en una banda lateral. Per les properes sessions podríem veure la superació de la resistència clau dels 5,13 euros. Això ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens podria fer pensar en el començament d'un nou impuls alcista que porti la cotització de l'empresa de menjar ràpid fins al nivell dels 6 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Bona figura la que vam poder veure ahir, dijous, en Gas Natural que sembla que podria estar donant forma a un descens temporal en la resistència superada dels 21 euros, nivells que ara mateix funcionen com a suport. Aquesta figura de continuació de tendència que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 22,50 euros.

Nous descensos destacats, ahir, dijous, en BME que segueix prenent-se un respir després de veure com aconseguia perforar la resistència dels 32,97 euro, màxims anuals. Estarem molt pendents que no perdi el suport dels 31 euros i que aparegui un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de les pujades. És un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

Repsol es manté cotitzant, des de fa mesos, en una banda lateral. Per les properes sessions seguirem molt pendents de la superació de la resistència dels 15,06 euros. Estarem molt pendents d’un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista amb un primer objectiu de pujada als 16,60 euros. És un valor que no perdrem de vista durant les properes sessions.


El BBVA ha aconseguit cobrir el buit alcista que va deixar el passat 24 d'abril. Per aquests preus ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos i és que el valor podria estar donant forma a un figura de continuació de tendència, concretament un retrocés temporal.

contador