Podríem acabar veient un alto al camí.

Acerinox ha aconseguit subjectar-se als voltants del suport que presenta als 12,50 euros, nivells en què es troba la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic està molt bo si bé per confirmar l'inici d'un nou impuls hauríem d'esperar que aconseguís pujar per sobre dels 14,18 euros, màxims anuals.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 296,80%.

Telefónica segueix sent un dels valors que no perdrem de vista. La companyia fa un mes i mitja que s’està consolidant com a resposta a les pujades del 20% del començament de febrer. Això és un molt bon senyal que ens fa pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 10,63 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens confirmaria l'extensió dels guanys fins al nivell dels 11 euros.

Ahir, dimarts vam poder veure un senyal d'esgotament a la sèrie de preus del BBVA després d'arribar a revalorar-se un 14% durant les últimes cinc sessions. Per a les properes sessions podríem acabar veient la formació d'un throw back als 7,20 euros, preus en què ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos.

PharmaMar (+3,88%) va pujar ahir, dimarts, violentament el que li va permetre perforar la resistència dels 3,43 euros. El valor confirma la formació d'un gallardet i és molt probable que acabi pujant fins als voltants dels 3,80 euros, objectiu de pujada de la figura.

Fantàstica figura la que vam poder veure durant la sessió d'ahir en Talgo. La companyia va acabar dimarts amb una revaloració del 6,67% i va tancar per sobre dels màxims anuals que presentava als 5,44 euros. El valor aconsegueix definir-se a l'alça i sembla probable que estengui la tendència alcista actual fins al nivell dels 6 euros.

contador