• També millora la seva recomanació des de 'vendre' fins a 'neutral'
  • Esperen un comportament dels seus negocis encara feble el 2018
cbriesgo2932

Els analistes de Bankinter han elevat un 23% la valoració de Técnicas Reunidas després de la presentació dels seus resultats anuals i del quart trimestre. Per això, han augmentat la valoració de les seves accions a 12 mesos fins a 28,50 euros per títol des dels anteriors 23,10 euros.

  • 8,84€
  • -1,12%

Aquests experts també han millorat la seva recomanació sobre el constructor de plantes energètiques fins a 'neutral' des de 'vendre', en atorgar un potencial alcista del 6% a la companyia. Malgrat que la seva visió encara no és massa positiva: "La seva cotització s'ha refet ja del cop sofert després de l'últim “profit warning”, però a partir d'ara no pensem que vagi a avançar tan ràpid".

"S'ha de tenir en compte", afegeixen, "que els marges són cada vegada més ajustats, de manera que qualsevol desajust/imprevist als projectes porta la companyia a revisar les seves estimacions a la baixa". En la seva opinió, "l'exercici 2018 serà encara feble, amb caiguda de vendes, un marge EBIT reduït i unes adjudicacions que segurament es concentraran durant la segona meitat de l'any".

Bankinter considera "febles" les xifres presentades, tot i que "en línia" amb les anticipades després del “profit warning” de novembre. Els comptes s'han vist afectades, a més, per "la debilitat del dòlar" i la posició de caixa ha baixat fins als 231 milions d'euros des de 448 milions.

En positiu, Técnicas Reunidas ha mantingut el dividend en 1,3 euros per acció amb càrrec a 2017, de manera que als preus actuals ofereix una rendibilitat anual per dividend del 5%. L'empresa ha reiterat les seves previsions per a 2018: vendes entre 4.300 i 4.600 milions i un marge EBIT entre l’1,5% i el 2,5%, que anirà creixent a mesura que avanci l'any.

Bankinter considera negatiu que la cartera de comandes cada vegada estigui més concentrada a l'Orient Mitjà (74% front el 67% de 2016 i el 21% de 2013), tot i que afegeix que els riscos a la baixa per al valor "són reduïts" i la seva visió sobre l'empresa milloraria si augmentés la seva cartera "més del que s'esperava" o "materialitza la recuperació dels marges".

Noticias relacionadas

contador