Acciona fa setmanes que es mou en una banda lateral de consolidació com a resposta a les pujades properes al 20% experimentades des dels mínims de desembre.

  • 106,70€
  • -0,65%

La companyia de l'Ibex 35, Acciona, és un valor que ens agrada molt i, per aquest motiu, estarem molt pendents del final d'aquest moviment amb un tancament per sobre dels 74,65 euros. Això ens faria pensar en un atac imminent als màxims de 2015 que es dibuixés fins als 77,26 euros. El comportament en aquest nivell de preus és molt important i és que si al final aconseguís superar-los, suposaria una millora substancial de la seva sèrie de preus que ens convidaria a pensar en una escalada de la seva cotització fins al nivell dels 100 dòlars per acció. No tornarem a veure ni el senyal més mínim de feblesa sempre que es mantingui la cotització per sobre de la part baixa de l'actual banda lateral de consolidació que presenta als 71,60 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 180,67%.

contador