• Considera que ha deixat enrere el seu pitjor moment borsari i maneja bones previsions
  • És la seva companyia preferida del sector de proves, revisions i certificacions
prueba edgar

Els analistes de Berenberg han elevat el preu objectiu d'Applus Services fins 13,50 euros per acció des dels anteriors 11,80 euros per títol, cosa que implica un potencial alcista a 12 mesos el 21% sobre l'actual preu de mercat (+0,7%, fins als 11,10 euros).

  • 11,50€
  • 0,52%

Aquests experts reiteren el consell de 'compra' sobre la companyia especialitzada en certificacions i revisions. En la seva opinió, ha deixat enrere el seu mal moment borsari i compta amb unes previsions positives per als seus negocis de cara als propers mesos.

Berenberg recorda que, des de mitjans de 2014, les accions d'Applus acumulen una caiguda del 23%, a causa de la seva exposició als negocis i petroli i gas, que suposen el 32% del seu EBITDA. "No obstant això, som més optimistes sobre aquests negocis i esperem un creixement del 12% en l'EBITDA ajustat el 2018", assenyalen aquests experts.

Aquesta previsió el situa per sobre d'altres empreses comparables com SGS, BV, Eurofins o Intertek. A més, Berenberg considera "injustificat" el descompte del 40% en què cotitza Applus sobre els seus competidors, la qual cosa reforça el seu consell de comprar el valor.

D'altra banda, Berenberg destaca que Applus ha aconseguit un gran creixement orgànic superior al 6% durant els dos últims anys, la qual cosa tampoc ha estat valorat pel mercat en la seva justa mesura. Aquest creixement, superior a la competència, ha estat possible gràcies al bon comportament dels negocis Industrial i d'Energia (excloent-ne petroli i gas).

Segons aquests analistes, Applus és actualment la seva companyia europea preferida dins el sector de proves, revisions i certificacions (TIC, per les sigles en anglès). El 35% de l'EBITDA de l'empresa prové del negoci d'inspecció d'automòbils (ITV).

Noticias relacionadas

contador