• Ha reduït la seva previsió de guanys a Espanya, Portugal i al Regne Unit
  • Encara que manté el consell de sobreponderar el valor a llarg termini
ep ignacio galan presidenteiberdrola
IBERDROLA.

Les accions d'Iberdrola cauen un 1% en borsa, fins a 6,51 euros, després que els analistes d'AlphaValue hagin retallat un 7% el seu preu objectiu, fins a 6,74 euros des dels anteriors 7,27 euros per títol.

  • 11,34€
  • 0,40%

Aquests experts justifiquen la seva retallada per "representar l'impacte negatiu en el model per suma de parts dels majors interessos minoritaris i l'increment del deute net del grup després de la reestructuració Neonergía al Brasil".

També han reduït la seva previsió de guanys a Espanya, Portugal i al Regne Unit, per la qual cosa han retallat lleugerament la seva estimació de "fluxos de caixa operatius".

No obstant això, AlphaValue manté el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) perquè "els factors negatius que pesen sobre Iberdrola revertiran amb el temps".

Precisament al Brasil, on s'ha tornat a cancel·lar la sortida a borsa de Neoenergía, Iberdrola s'ha adjudicat 295 megawatts (MW) de potència eòlica en el concurs internacional organitzat per l'Agència Nacional d'Energia Elèctrica (Aneel).

Neoenergía construirà nou parcs a l'àrea de Santa Luzia, a l'Estat de Paraíba, que es posaran en operació al gener de 2022. El desenvolupament d'aquests projectes eòlics al país sud-americà suposarà una inversió d'uns 330 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador