• Amb un preu objectiu de 2,91 euros per acció
  • Els títols de Sacyr pugen un 1% en borsa, fins a 2,52 euros
ep presidentesacyr manuel manrique
SACYR

Els experts de AlphaValue han retallat la seva recomanació sobre Sacyr després que les accions del grup de construcció i concessions hagin rebotat gairebé un 25% en els últims tres mesos.

  • 3,27€
  • -1,86%

No obstant això, aquests experts segueixen sent positius amb la companyia presidida per Manuel Manrique, ja que la seva recomanació ha baixat fins a 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera) des de 'comprar', amb un preu objectiu que es manté en 2,91 euros per acció.

Els títols de Sacyr pugen un 1% en borsa, fins a 2,52 euros, per la qual cosa AlphaValue encara anticipa un potencial alcista del 15% en els propers sis mesos. Per anàlisi tècnica, el valor pot dirigir-se cap a la resistència de 2,70 euros, màxims anuals de 2017.

L'empresa va ser notícia a final d'any perquè la guerra entre els diferents accionistes pel seu control segueix el seu curs des de Múrcia. Els socis afins a l'antic fundador de la companyia i expresident, Luis del Rivero, han completat la presa de control del grup constructor després d'aconseguir el 23,5% del capital.

Al capdavant del moviment emergeix José Moreno Carretero, amo de la constructora murciana Altec, que ha aconseguit el 16,8% del capital de Sacyr després de l'execució d'opcions sobre accions (derivat financer) que manté sobre l'empresa des de 2015.

Noticias relacionadas

contador