WallStreet-1

De moment no apreciem ni el més mínim senyal de feblesa que ens faci pensar en un alt en el camí

Alphabet, la matriu de Google, és un dels valors que no hauríem de perdre de vista per les properes sessions. La companyia sembla que ha donat forma a un throw back als 820 dòlars i és molt probable que acabem veient un atac, en les properes sessions, als màxims històrics de finals de gener als 867 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquests nivells ja que posicionaria la cotització del valor en pujada lliure sense cap resistència pel seu camí. Si això passés, podríem veure, amb facilitat, els 1.000 dòlars per acció.

Intuit és un dels valors del mercat nord-americà dels qual n'estarem molt pendents. La bona figura vista el passat dia 8 de febrer ens fa estar molt pendents de la superació dels màxims històrics que presenta als 120,55 dòlars. Això deixaria la companyia en pujada lliure i d'aquesta manera seria molt factible que, en les properes setmanes, poguéssim veure com aconsegueix els 135 dòlars.

Estigueu atents perquè CarMax podria estar a punt de donar per finalitzada la consolidació lateral per on la companyia s'ha estat movent les últimes setmanes. Amb el trencament d'aquest nivell d'oferta, la companyia diria adéu a la reacció corresponent a l'impuls alcista de mitjans del mes de novembre. Les perspectives tècniques són molt bones i és que un tancament per sobre dels 68,86 dòlars ens faria pensar en una continuació dels guanys fins als màxims històrics dibuixats als 75 dòlars, preus prop d'un 10% per sobre dels actuals.

contador