• A causa de l'increment d'ingressos i marges en el negoci de construcció
  • La millora del cicle i el creixement de la cartera reforça la visibilitat de resultats, afirmen
ep florentino perezla juntaacs
Florentino Pérez, president d'ACSEUROPA PRESS

Els analistes de Bankinter han elevat el preu objectiu d'ACS fins als 41,30 euros per acció des dels 34 euros per títol, amb un potencial alcista del 14% sobre el preu actual de mercat (+ 0,16%, fins als 36,13 euros).

ACS

  • 37,84€
  • -1,15%

Aquests experts reiteren el consell de 'compra' sobre el grup presidit per Florentino Pérez i justifiquen la pujada de valoració amb l'increment d'ingressos i marges en el negoci de construcció. "La millora del cicle i el creixement de la cartera reforça la visibilitat de resultats", afirmen

Sobre el negoci de construcció, Bankinter destaca sobretot la bona evolució del negoci en la filial australiana CIMIC amb pujades del 34% a les vendes d'Àsia-Pacífic i l'augment del marge EBITDA des del 6% fins al 6,6% gràcies a la millora operativa de Hochtief.

A més, la cartera total supera els 68.000 milions d'euros i dóna més visibilitat als resultats, en comptar amb una gran diversificació geogràfica. "Estimem que els ingressos de construcció creixeran a ritmes superiors al 10% i la companyia complirà l'objectiu de creixement del benefici net en el rang del 8% - 10%, fins i tot en un escenari conservador en el qual els plans d'inversió en infraestructures proposats per Trump es demorin", afirmen aquests analistes.

Finalment, Bankinter anticipa que el deute d'ACS seguirà sent reduït davant els seus comparables i considera que després de la sortida del capital de Corporació Financera Alba (Banca March) i la família Fluxá es redueix el "risc de caiguda a la cotització, ja que no hi ha socis de referència amb intenció de vendre un paquet d'accions significatius".

Aquesta visió positiva de Bankinter contrasta amb la valoració de Morgan Stanley d'aquesta mateixa setmana. Els experts del banc nord-americà van elevar la seva valoració fins als 32 euros des dels 36 euros, però van rebaixar el seu consell fins a 'mantenir' des de 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera), en considerar que l'acció ja es trobava ben valorada pel mercat després d'haver pujat un 18% des del començament de l’any.

Noticias relacionadas

contador