• La compra de Talisman Energy està donant els rendiments desitjats
  • Cada trimestre, creix l'evidència del potencial de generació de caixa
gasolinera repsol gasolina coches combustible diesel repostar

Els analistes de Barclays han millorat la valoració de Repsol un 3%, fins als 18 euros per acció des dels anteriors 17,50 euros. Els experts reiteren el consell de sobreponderar i atorguen a les accions de la petroliera un potencial alcista del 28% a 12 mesos.

  • 15,44€
  • 0,46%

D'acord amb la seva opinió, Repsol mostra una clara millora cada trimestre des que va comprar Talisman Energy. Una operació que va posar la companyia contra les cordes a causa del desplom del preu del petroli, però que finalment està donant els fruits desitjats, segons mostren els últims resultats presentats aquesta setmana.

"Cada trimestre, creix l'evidència del potencial de generació de caixa amb un negoci reestructurat d'upstream (exploració i producció), suportat per un negoci de downstream (refinatge) més resilient del què s'esperava", afirmen els experts, que també destaquen una "baixada del deute del 40% des del màxim del 2015" que ha superat les seves expectatives, gràcies a un millor acompliment operatiu i a sinergies majors de les previstes.

Per Barclays, Repsol cotitza amb un descompte del 50% enfront d'altres comparables, un fet que considera "injust". Per això, preveu que durant el 2017 aquest descompte es vagi reduint i les accions de Repsol tinguin un comportament molt positiu.

Noticias relacionadas

contador