Notícies de anàlisi fonamental

ep a350-900 iberia

IAG i les aerolínies europees cauen amb força per la pujada del cru

Les aerolínies europees cotitzen amb importants caigudes per la forta pujada del preu del petroli. El barril de Brent, que puja un 0,73%, ja és als 81,78 dòlars. Un preu que fa que el combustible per a les aerolínies sigui més car, de manera que els inversors deixen de mostrar-los el seu suport.

ep ana botin persidentasantanderde universia

Cop de destral de Kepler a Santander pel seu capital ajustat per afrontar litigis

Banc Santander comença malament la setmana. L'entitat presidida per Ana Botín ha caigut un 2,05% fins als 4,47 euros. Una de les raons d'aquesta caiguda és que Kepler ha ficat una tisorada a Santander. El banc alemany n’ha retallat el preu objectiu gairebé un 20% fins als 3,9 euros, de manera que no li veu potencial.

ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20180702114403

Telefónica cau un 1,62% per la rebaixa de JP Morgan i Goldman

Telefónica ha estat un dels pitjors valors de l'IBEX (-1,62%) després d'un informe de JP Morgan en què aquests experts retallen el preu objectiu sobre l'operadora fins als 6,2 euros davant els 8,5 euros anteriors, alhora que rebaixa la seva recomanació de 'neutral' a 'infraponderar'. La valoració de JP Morgan de la 'teleco' espanyola es converteix així en la més pessimista del mercat, en atorgar-li un preu objectiu un 32% per sota del consens del mercat. A més, la rebaixa d'aquest dimecres és la segona dels tres últims mesos, després que el passat mes de juny va retallar la seva projecció fins als 8,5%, un potencial alcista del 4,6% respecte als nivells de la cotització en el moment de l'informe.

ep colonial 20180514110509

Kepler millora el preu objectiu de Colonial després de la fusió amb Axiare

Kepler ha millorat el preu objectiu d'Inmobiliaria Colonial després de la finalització de la fusió amb Axiare. La companyia li ha atorgat un preu objectiu de 10,4 euros, xifra que suposa una millora del 24% respecte als 8,4 euros anteriors. A més, l'actual preu objectiu fa que el potencial sigui del 9,5%. Així mateix, la seva recomanació canvia a 'mantenir' des de 'reduir'.