Anàlisi Fonamental
11 Dec
Inditex augmentarà un 7% el seu benefici i guanyarà 1.047 milions durant el trimestre
ep pablo isla presidenteinditex recibepremio liderazgo empresarial 20180904184920

Inditex, la matriu de Zara fundada per Amancio Ortega, presenta els seus resultats trimestrals aquest dimecres, 12 de desembre, mentre intenta recuperar la confiança del mercat, la mateixa que el va portar a superar els 100. 000 milions d'euros de valor borsari el juny de 2017.

Llegir notícia completa
07 Dec
Kepler redueix un 6% la valoració d'ACS, fins a 42 euros per acció
ep presidenteacs florentino perez 20180725182909

Els analistes de la companyia d'inversió Kepler Cheuvreux han retallat un 6% la valoració d'ACS, fins a 42 euros per acció des dels anteriors 45 euros per títol.

Llegir notícia completa
06 Dec
Amadeus cau un 3% després d'una retallada de valoració de Barclays
ep sedeamadeusmadrid

Les accions d'Amadeus cauen un 3% en borsa, fins als 61,28 euros, després que els analistes de Barclays hagin retallat la seva valoració fins a 60 euros des dels anteriors 65 euros per títol.

Llegir notícia completa
04 Dec
Apple cau un 2% després d'una retallada de recomanació d'HSBC
tim-cook-ceo-apple 0

Les accions d'Apple cauen un 2% a Wall Street després que els analistes del banc britànic HSBC hagin retallat la seva recomanació de comprar a mantenir, i el preu objectiu fins a 200 dòlars des dels 205 dòlars.

Llegir notícia completa
20 Nov
Apple cau un 3% després de la segona retallada de Goldman Sachs en una setmana
tim-cook-ceo-apple 0

Apple cau un 3% en borsa després de patir la segona retallada de valoració per part de Goldman Sachs en tot just una setmana. Si el passat 13 de novembre el banc nord-americà en rebaixava el preu objectiu fins als 209 dòlars des dels 220 dòlars, aquest dimarts la retallada és encara major, del 13%, fins als 182 dòlars des dels anteriors 209 dòlars. En total, l'entitat financera ha baixat la seva valoració un 17%.

Llegir notícia completa
24 Oct
JP Morgan dona una de freda i una de calenta a Naturgy i Endesa
ep edifici dendesa

Endesa (+0,3%) espera presentar els resultats dels seus primers nou mesos de 2018 el proper 5 de novembre després del tancament del mercat. Uns comptes en què JP Morgan espera "una desacceleració menor a la temuda", mentre manté la seva recomanació de sobreponderar i el preu objectiu de 20,50 euros respecte als 18,39 euros en què cotitza, un potencial alcista de l'11,4%).

Llegir notícia completa
22 Oct
Barclays millora el preu objectiu de Telefónica per l'estabilitat de les divises
ep presidente ejecutivotelefonica jose maria alvarez-pallete 20180921131407

Bones notícies per a Telefónica. Barclays ha millorat el preu objectiu de la 'teleco' espanyola fins als 9,1 euros, des dels 8,7 euros anteriors. Aquesta revisió fa que Telefónica tingui un potencial del 30%, segons les estimacions de Barclays. La companyia puja un 0,67% fins als 7,02 euros.

Llegir notícia completa
09 Oct
Goldman eleva el preu objectiu d’Aedas Homes amb un potencial del 47,7%
ep recreacionpromocion azara de aedas homes

Goldman Sachs ha ratificat la seva aposta per Aedas Homes i ha actualitzat la seva recomanació de compra sobre el valor de la promotora residencial després de la presentació dels resultats del primer semestre de la companyia.

Llegir notícia completa
25 Sep
IAG i les aerolínies europees cauen amb força per la pujada del cru
ep a350-900 iberia

Les aerolínies europees cotitzen amb importants caigudes per la forta pujada del preu del petroli. El barril de Brent, que puja un 0,73%, ja és als 81,78 dòlars. Un preu que fa que el combustible per a les aerolínies sigui més car, de manera que els inversors deixen de mostrar-los el seu suport.

Llegir notícia completa
24 Sep
Cop de destral de Kepler a Santander pel seu capital ajustat per afrontar litigis
ep ana botin persidentasantanderde universia

Banc Santander comença malament la setmana. L'entitat presidida per Ana Botín ha caigut un 2,05% fins als 4,47 euros. Una de les raons d'aquesta caiguda és que Kepler ha ficat una tisorada a Santander. El banc alemany n’ha retallat el preu objectiu gairebé un 20% fins als 3,9 euros, de manera que no li veu potencial.

Llegir notícia completa
12 Sep
Telefónica cau un 1,62% per la rebaixa de JP Morgan i Goldman
ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20180702114403

Telefónica ha estat un dels pitjors valors de l'IBEX (-1,62%) després d'un informe de JP Morgan en què aquests experts retallen el preu objectiu sobre l'operadora fins als 6,2 euros davant els 8,5 euros anteriors, alhora que rebaixa la seva recomanació de 'neutral' a 'infraponderar'. La valoració de JP Morgan de la 'teleco' espanyola es converteix així en la més pessimista del mercat, en atorgar-li un preu objectiu un 32% per sota del consens del mercat. A més, la rebaixa d'aquest dimecres és la segona dels tres últims mesos, després que el passat mes de juny va retallar la seva projecció fins als 8,5%, un potencial alcista del 4,6% respecte als nivells de la cotització en el moment de l'informe.

Llegir notícia completa
11 Sep
Kepler millora el preu objectiu de Colonial després de la fusió amb Axiare
ep colonial 20180514110509

Kepler ha millorat el preu objectiu d'Inmobiliaria Colonial després de la finalització de la fusió amb Axiare. La companyia li ha atorgat un preu objectiu de 10,4 euros, xifra que suposa una millora del 24% respecte als 8,4 euros anteriors. A més, l'actual preu objectiu fa que el potencial sigui del 9,5%. Així mateix, la seva recomanació canvia a 'mantenir' des de 'reduir'.

Llegir notícia completa
06 Sep
Aena cau amb força després de la rebaixa de recomanació de Morgan Stanley
aena

Aena és el pitjor valor de l’IBEX 35 en aquests moments. La gestora aeroportuària s'ha deixat més d'un 2% després de veure rebaixada la seva recomanació per part de Morgan Stanley, des de 'neutral' a 'infraponderar'.

Llegir notícia completa
11 Apr
Barclays assegura que el bitcoin ja ha arribat al seu sostre als 20.000 dòlars
bitcoin

El mercat de les monedes de xifrat presenta tímides pujades que eleven la seva capitalització per sobre dels 260. 000 milions de dòlars, mentre el bitcoin tracta de recuperar els 7. 000 dòlars. Després de tornar a operar molt a prop dels recents mínims del mes d'abril als 6. 500 dòlars, la de Satoshi Nakamoto experimenta un més que modest rebot de poc més d'un 1%, fins als 6. 800 dòlars.

Llegir notícia completa
29 Mar
Sabadell aconsella aprofitar la feblesa de Mediaset Espanya per comprar les seves accions
silvio-berlusconi

Els analistes de Banc Sabadell recomanen aprofitar la feblesa borsària que ha mostrat Mediaset Espanya per comprar les seves accions, doncs consideren al valor una oportunitat d'inversió interessant als preus actuals.

Llegir notícia completa
21 Mar
HSBC aconsella comprar BBVA després de la seva caiguda anual del 7%
carlos torres vila bbva

Les accions de BBVA han caigut un 1%, fins als 6,53 euros, després que els analistes d'HSBC hagin elevat la seva recomanació sobre el banc espanyol fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

Llegir notícia completa
20 Mar
Telefónica cau un 1%: Barclays retalla la seva valoració fins a 9 euros
alvarez pallete telefonica mwc 18

Les accions de Telefónica cauen un 1,1%, fins a 8,02 euros, després que els experts de Barclays hagin retallat la seva valoració fins a 9 euros des dels anteriors 9,30 euros per títol.

Llegir notícia completa
16 Mar
Bankinter aconsella vendre Cellnex a nivells de 22,50 euros
ep tobias martinez presidentecellnex

Els analistes de Bankinter han reduït la seva recomanació sobre Cellnex fins a 'vendre' de 'neutral', encara que han elevat el preu objectiu del valor fins als 22,50 euros des dels 18,50 euros per acció.

Llegir notícia completa
15 Mar
Barclays i JP Morgan reiteren la seva aposta per Inditex, tot i que redueixen la seva valoració
pablo isla inditex conferencia

Barclays i JP Morgan Cazenove, dos dels bancs d'inversió més importants del món, han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) sobre Inditex, després que la matriu de Zara publiqués els seus resultats de l'exercici fiscal 2017 aquest dimecres. No obstant això, han reduït lleugerament la valoració de les seves accions.

Llegir notícia completa
14 Mar
Bankinter aposta per Merlin Properties i redueix el consell sobre Mediaset Espanya
cbberlusconi

Els analistes de Bankinter han millorat la seva recomanació sobre la societat d'inversió immobiliària (SOCIMI) Merlin Properties, al mateix temps que han retallat el seu consell per a la cadena de televisió Mediaset Espanya.

Llegir notícia completa