ANÀLISI FONAMENTAL
09 Oct
Goldman eleva el preu objectiu d’Aedas Homes amb un potencial del 47,7%
ep recreacionpromocion azara de aedas homes

Goldman Sachs ha ratificat la seva aposta per Aedas Homes i ha actualitzat la seva recomanació de compra sobre el valor de la promotora residencial després de la presentació dels resultats del primer semestre de la companyia.

Llegir notícia completa
25 Sep
IAG i les aerolínies europees cauen amb força per la pujada del cru
ep a350-900 iberia

Les aerolínies europees cotitzen amb importants caigudes per la forta pujada del preu del petroli. El barril de Brent, que puja un 0,73%, ja és als 81,78 dòlars. Un preu que fa que el combustible per a les aerolínies sigui més car, de manera que els inversors deixen de mostrar-los el seu suport.

Llegir notícia completa
24 Sep
Cop de destral de Kepler a Santander pel seu capital ajustat per afrontar litigis
ep ana botin persidentasantanderde universia

Banc Santander comença malament la setmana. L'entitat presidida per Ana Botín ha caigut un 2,05% fins als 4,47 euros. Una de les raons d'aquesta caiguda és que Kepler ha ficat una tisorada a Santander. El banc alemany n’ha retallat el preu objectiu gairebé un 20% fins als 3,9 euros, de manera que no li veu potencial.

Llegir notícia completa
12 Sep
Telefónica cau un 1,62% per la rebaixa de JP Morgan i Goldman
ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20180702114403

Telefónica ha estat un dels pitjors valors de l'IBEX (-1,62%) després d'un informe de JP Morgan en què aquests experts retallen el preu objectiu sobre l'operadora fins als 6,2 euros davant els 8,5 euros anteriors, alhora que rebaixa la seva recomanació de 'neutral' a 'infraponderar'. La valoració de JP Morgan de la 'teleco' espanyola es converteix així en la més pessimista del mercat, en atorgar-li un preu objectiu un 32% per sota del consens del mercat. A més, la rebaixa d'aquest dimecres és la segona dels tres últims mesos, després que el passat mes de juny va retallar la seva projecció fins als 8,5%, un potencial alcista del 4,6% respecte als nivells de la cotització en el moment de l'informe.

Llegir notícia completa
11 Sep
Kepler millora el preu objectiu de Colonial després de la fusió amb Axiare
ep colonial 20180514110509

Kepler ha millorat el preu objectiu d'Inmobiliaria Colonial després de la finalització de la fusió amb Axiare. La companyia li ha atorgat un preu objectiu de 10,4 euros, xifra que suposa una millora del 24% respecte als 8,4 euros anteriors. A més, l'actual preu objectiu fa que el potencial sigui del 9,5%. Així mateix, la seva recomanació canvia a 'mantenir' des de 'reduir'.

Llegir notícia completa
06 Sep
Aena cau amb força després de la rebaixa de recomanació de Morgan Stanley
aena

Aena és el pitjor valor de l’IBEX 35 en aquests moments. La gestora aeroportuària s'ha deixat més d'un 2% després de veure rebaixada la seva recomanació per part de Morgan Stanley, des de 'neutral' a 'infraponderar'.

Llegir notícia completa
11 Apr
Barclays assegura que el bitcoin ja ha arribat al seu sostre als 20.000 dòlars
bitcoin

El mercat de les monedes de xifrat presenta tímides pujades que eleven la seva capitalització per sobre dels 260. 000 milions de dòlars, mentre el bitcoin tracta de recuperar els 7. 000 dòlars. Després de tornar a operar molt a prop dels recents mínims del mes d'abril als 6. 500 dòlars, la de Satoshi Nakamoto experimenta un més que modest rebot de poc més d'un 1%, fins als 6. 800 dòlars.

Llegir notícia completa
29 Mar
Sabadell aconsella aprofitar la feblesa de Mediaset Espanya per comprar les seves accions
silvio-berlusconi

Els analistes de Banc Sabadell recomanen aprofitar la feblesa borsària que ha mostrat Mediaset Espanya per comprar les seves accions, doncs consideren al valor una oportunitat d'inversió interessant als preus actuals.

Llegir notícia completa
21 Mar
HSBC aconsella comprar BBVA després de la seva caiguda anual del 7%
carlos torres vila bbva

Les accions de BBVA han caigut un 1%, fins als 6,53 euros, després que els analistes d'HSBC hagin elevat la seva recomanació sobre el banc espanyol fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

Llegir notícia completa
20 Mar
Telefónica cau un 1%: Barclays retalla la seva valoració fins a 9 euros
alvarez pallete telefonica mwc 18

Les accions de Telefónica cauen un 1,1%, fins a 8,02 euros, després que els experts de Barclays hagin retallat la seva valoració fins a 9 euros des dels anteriors 9,30 euros per títol.

Llegir notícia completa
16 Mar
Bankinter aconsella vendre Cellnex a nivells de 22,50 euros
ep tobias martinez presidentecellnex

Els analistes de Bankinter han reduït la seva recomanació sobre Cellnex fins a 'vendre' de 'neutral', encara que han elevat el preu objectiu del valor fins als 22,50 euros des dels 18,50 euros per acció.

Llegir notícia completa
15 Mar
Barclays i JP Morgan reiteren la seva aposta per Inditex, tot i que redueixen la seva valoració
pablo isla inditex conferencia

Barclays i JP Morgan Cazenove, dos dels bancs d'inversió més importants del món, han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) sobre Inditex, després que la matriu de Zara publiqués els seus resultats de l'exercici fiscal 2017 aquest dimecres. No obstant això, han reduït lleugerament la valoració de les seves accions.

Llegir notícia completa
14 Mar
Bankinter aposta per Merlin Properties i redueix el consell sobre Mediaset Espanya
cbberlusconi

Els analistes de Bankinter han millorat la seva recomanació sobre la societat d'inversió immobiliària (SOCIMI) Merlin Properties, al mateix temps que han retallat el seu consell per a la cadena de televisió Mediaset Espanya.

Llegir notícia completa
13 Mar
Citi sobre Telefónica: "Les peces comencen a encaixar"
jose maria alvarez-pallete presidente de telefonica en junta de accionistas

"Les peces comencen a encaixar" en Telefónica. És l'opinió dels experts del banc nord-americà Citi, que han reiterat el consell de 'compra' sobre les accions de l'operadora, amb una valoració de 13 euros per títol.

Llegir notícia completa
13 Mar
Santander, UBS, Natixis, Lloyds i Danske Bank, els bancs europeus favorits de Credit Suisse
ana botin santander

Els analistes de Credit Suisse consideren Santander, UBS, Natixis, Lloyds i Danske Bank els seus bancs europeus preferits. En el cas de l'entitat espanyola, reiteren el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) amb un preu objectiu de 6,50 euros per acció.

Llegir notícia completa
12 Mar
Deutsche Bank atorga a Microsoft un potencial alcista del 24%
CEO Microsoft Satya Nadella

Els analistes de Deutsche Bank han elevat un 4% el preu objectiu de Microsoft, fins a 120 dòlars per acció des dels anteriors 115 dòlars.

Llegir notícia completa
12 Mar
Sabadell no veu valor en Aena i aconsella vendre les seves accions
ep jaime garcia-legaz 20171011190702

Els analistes de Banc Sabadell no han canviat la seva visió negativa sobre Aena malgrat que el gestor d'aeroports s'hagi elevat fins al 80% des de l'anterior 50% el percentatge dels seus beneficis que paga com a dividend.

Llegir notícia completa
09 Mar
Telefónica pot obtenir 8.400 milions d'euros per la seva filial alemanya
jose maria alvarez pallete telefonica

Telefónica pot obtenir uns 8. 400 milions d'euros si decideix vendre el 69,2% del capital que controla en la seva filial alemanya, Telefónica Deutschland. Les seves accions han pujat aquest divendres un 1,3%, fins als 8,17 euros, després de rebotar aquest dijous un 2%.

Llegir notícia completa
07 Mar
Telefónica pot treure a borsa O2 al Regne Unit abans de l'estiu, segons Bankinter
jose-maria-alvarez-pallete-mwc-barcelona-2018

Telefónica pot treure a borsa O2, la seva filial de mòbils al Regne Unit, abans de l'estiu. El desbloqueig de la subhasta d'espectre al mercat britànic sobre aquesta operació, segons comenten els experts de Bankinter.

Llegir notícia completa
07 Mar
HSBC aconsella comprar Gas Natural amb un objectiu alcista en 20,50 euros
ep francisco reynes 20180206111810

Les accions de Gas Natural Fenosa han pujat un 0,41% en borsa, fins 18,56 euros, després de rebre un consell positiu per part dels analistes del banc britànic HSBC.

Llegir notícia completa