ANÀLISI FONAMENTAL
23 feb
DIA puja un 2% després d'un consell de compra de Deutsche Bank
ricardo curras consejero delegado de grupo dia 1

Les accions de DIA, la cadena de supermercats de baix cost, ha pujat un 2,32% en borsa, fins als 4,10 euros, després que els analistes de Deutsche Bank hagin elevat la seva recomanació sobre el valor fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

Leer noticia completa
23 feb
JP Morgan i Citi retallen la valoració d'Inditex abans dels seus resultats
ep pablo isla inditex

Coincidència? Dos dels bancs d'inversió més importants del món, JP Morgan i Citi, han retallat al mateix temps la valoració d'Inditex. La matriu de Zara es desploma un 7% en borsa, fins a 25 euros, després que les dues empreses hagin rebaixat en 120 punts bàsics la seva previsió de marge brut.

Leer noticia completa
21 feb
Siemens Gamesa cau un 1,7% després d'una retallada de recomanació de JP Morgan
markus tacke ceo siemens gamesa

Siemens Gamesa ha caigut un 1,7% en borsa, fins als 12,61 euros, després que els analistes de JP Morgan Cazenove hagin retallat el seu consell per al fabricant de turbines eòliques fins a 'infraponderar' (reduir en cartera) des de 'mantenir'.

Leer noticia completa
21 feb
Grifols cau un 2% després d'una retallada de valoració de Berenberg
grifols

Grifols, grup farmacèutic especialitzat en la fabricació de productes hemoderivats, cau un 2% en borsa, fins a 23,38 euros, després que els analistes de Berenberg hagin retallat la valoració de les seves accions fins a 26 euros des dels anteriors 26,75 euros per acció.

Leer noticia completa
20 feb
Link Securities aposta per Enagás tot i la incertesa reguladora
ep presidenteenagas antoni llarden

Els analistes de Link Securities han elevat la seva recomanació sobre Enagás fins a 'acumular' des de 'mantenir' i han mantingut el preu objectiu de les seves accions a dotze mesos als 25,52 euros, amb un potencial alcista del 22% sobre el preu actual de mercat.

Leer noticia completa
19 feb
Bankinter reitera la seva aposta per Santander amb un objectiu alcista als 6,75 euros
ana botin santander

Els analistes de Bankinter han reiterat el consell de 'comprar' sobre les accions de Banc Santander, amb una valoració de 6,75 euros.

Leer noticia completa
19 feb
Barclays valora ArcelorMittal en tan sols 20 euros per acció
lakshmi n mittal arcelormittal

Els analistes de Barclays són negatius amb ArcelorMittal, ja que han reiterat el consell d’'infraponderar' (reduir el valor de les carteres) amb una valoració de tan sols 20 euros per títol.

Leer noticia completa
15 feb
Morgan Stanley valora Apple en 1 bilió de dòlars
tim cook apple iphone dolar

Els analistes de Morgan Stanley valoren Apple en 1 bilió de dòlars, ja que han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) sobre el fabricant de l'iPhone, amb un preu objectiu de 203 dòlars per acció.

Leer noticia completa
13 feb
Goldman Sachs eleva un 6% la valoració de la banca espanyola després dels seus resultats
ana_botin

Els analistes de Goldman Sachs han elevat la valoració dels bancs espanyols cotitzats un 6% de mitjana després de la presentació dels seus resultats anuals i del quart trimestre de 2017.

Leer noticia completa
13 feb
AlphaValue no veu valor en Siemens Gamesa i aconsella vendre’l
markus tacke ceo siemens gamesa

AlphaValue no veu valor en Siemens Gamesa. Per això, ha reduït la seva recomanació sobre el fabricant de turbines eòliques fins a vendre des d'infraponderar (reduir en cartera), amb una valoració de tan sols 10,10 euros per acció.

Leer noticia completa
12 feb
AlphaValue aposta per BBVA i Mediaset Espanya després de la seva última correcció
ep francisco gonzalez bbva ensouth summit 20171024171402

Els analistes d'AlphaValue han millorat les seves recomanacions sobre BBVA i Mediaset Espanya, després de l'última correcció que s'han registrat aquests valors durant les últimes setmanes.

Leer noticia completa
12 feb
Endesa puja amb força després d'un consell positiu de JP Morgan
Borja Prado Endesa

Les accions d'Endesa han pujat aquest dilluns un 3,25%, fins a 17,07 euros després que els analistes de JP Morgan Cazenove hagin elevat la seva recomanació sobre la companyia elèctrica a sobreponderar (afegir en cartera) des d'infraponderar (reduir en cartera).

Leer noticia completa
07 feb
Deutsche Bank eleva un 10% la valoració d'Unicaja, fins als 1,70 euros
Manuel Azuaga Unicaja

Els experts de Deutsche Bank han elevat un 10% la valoració d'Unicaja Banc, fins als 1,70 euros per acció des dels anteriors 1,55 euros per títol.

Leer noticia completa
06 feb
Deutsche Bank retalla un 4% la valoració de DIA, fins als 4,50 euros
fridman

Els analistes de Deutsche Bank han retallat un 4% la valoració de la cadena de supermercats DIA, fins als 4,50 euros per acció des dels anteriors 4,70 euros.

Leer noticia completa
06 feb
Sabadell aposta per Cellnex i anticipa pujades del 32%
ep francisco reynes 20170726100202

Els analistes de Banc Sabadell han reforçat la seva aposta per Cellnex Telecom, la filial de torres de telefonia d'Abertis. Aquests experts han reiterat el consell de 'comprar' el valor i han elevat un 27% la seva valoració, fins als 27,30 euros per acció.

Leer noticia completa
05 feb
AlphaValue veu valor en Inditex després de baixar un 8% en tres mesos
pablo isla inditex conferencia

Els analistes d'AlphaValue veuen valor en Inditex després que la matriu de Zara hagi registrat una correcció borsària del 8% durant els últims tres mesos.

Leer noticia completa
01 feb
BNP Paribas aposta per Gestamp i anticipa pujades fins als 7,40 euros
ep francisco riberas gestamp 20170407210703

BNP Paribas aposta fort per Gestamp. Els analistes del banc francès han elevat un 25% el seu preu objectiu a 12 mesos, fins als 7,40 euros per acció des dels anteriors 5,90 euros, al mateix temps que han elevat el consell a 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera ) des de 'mantenir'.

Leer noticia completa
26 ene
Gas Natural pateix en borsa després de la visió negativa de Morgan Stanley
ep isidre faine

Gas Natural Fenosa pateix en borsa després que els analistes de Morgan Stanley (MS) hagin publicat una visió força negativa sobre les seves perspectives de beneficis.

Leer noticia completa
25 ene
RBC anticipa que H&M, rival d'Inditex, retallarà el seu dividend
cbhmhennes

Hennes & Mauritz (H&M), la cadena de moda sueca considerada un dels principals rivals d'Inditex, la matriu de Zara, travessa una gran crisi perquè el seu model de negoci sembla esgotat.

Leer noticia completa
23 ene
Bankinter aconsella "no comprar" Metrovacesa als preus plantejats en la sortida a borsa
ana patricia botin santander conferencia

Els experts de Bankinter no consideren atractiva la sortida a borsa de Metrovacesa, plantejada inicialment per a inversors institucionals. "La nostra recomanació per als inversors minoristes que poden invertir després de l'OPV és no comprar les accions als preus de sortida a borsa que s'han plantejat".

Leer noticia completa