ANÀLISI FONAMENTAL
20 nov
Talgo es recupera en borsa tot i un consell negatiu de JPMorgan
ep talgo tren ave avril

Les accions de Talgo s'han recuperat en borsa després d'arribar a caure un 3% durant el matí, després d'una retallada de valoració de JP Morgan Cazenove. El banc nord-americà ha reduït el preu objectiu de les seves accions a 12 mesos fins a 4,60 des de 5,40 euros per acció.

Leer noticia completa
17 nov
Link Securities retalla un 25% la valoració de Técnicas Reunidas, fins a 24,22 euros
cbriesgo2932

Link Securities s'ha unit al consens d’empreses d'anàlisi i bancs d'inversió que han retallat de manera dràstica la valoració de Técnicas Reunidas després de l'advertència de beneficis llançada pel constructor de plantes industrials.

Leer noticia completa
14 nov
JP Morgan 's'enamora' de Vivendi i anticipa pujades del 100%, fins a 40 euros
vivendi-bollore

Els analistes de JP Morgan Cazenove s'han 'enamorat' de Vivendi, el conglomerat francès de mitjans de comunicació, ja que han elevat la seva valoració fins a 40 euros des dels anteriors 19 euros per títol i el seu consell a 'sobreponderar' (afegir en cartera) des de 'mantenir'.

Leer noticia completa
14 nov
‘Destralada’ de Credit Suisse a Bankia: retalla un 25% la seva valoració, fins a 3,60 euros
ep jose ignacio goirigolzarri presidente bankia

Els analistes de Credit Suisse han retallat de manera dràstica la valoració de Bankia un 25%, fins a 3,60 des de 4,80 euros per acció. A més, han rebaixat la seva recomanació sobre el valor fins a 'infraponderar' (reduir en cartera) des de 'sobreponderar' (augmentar en cartera).

Leer noticia completa
13 nov
Berenberg valora BBVA en tan sols 4,70 euros per acció i Sabadell, en 1,10 euros
ep presidentebbva francisco gonzalez enfoto invertirargentina

El banc d'inversió alemany Berenberg ha elevat gairebé un 20% la valoració de les accions de BBVA, encara que el preu objectiu que s'ha fixat, 4,70 euros per acció, es manté molt per sota del seu valor en borsa (+0,1 %, fins a 7,15 euros).

Leer noticia completa
13 nov
Bankinter i Sabadell retallen dràsticament la valoració de Técnicas Reunidas
cbriesgo2932

Els analistes de Banc Sabadell i Bankinter han retallat de manera dràstica la valoració de les accions de Técnicas Reunidas després del 'profit warning' llançat divendres passat pel constructor de plantes energètiques.

Leer noticia completa
08 nov
Coca-Cola European Partners cau en borsa després d'un consell negatiu de Jefferies
sol daurella la presidenta de coca-cola european partners en la salida a bolsa

Les accions de Coca-Cola European Partners, una de les principals embotelladores del cèlebre refresc al continent europeu, cauen un 1,6% en borsa, fins a 32,46 euros, després que els analistes de la companyia Jefferies hagin retallat la valoració de les seves accions fins a 36 des de 39 euros per acció.

Leer noticia completa
07 nov
Deutsche Bank reitera la seva aposta per CaixaBank tot i la "incertesa política a Catalunya"
ep gonzalo gortazar i jordi gual

Els analistes de Deutsche Bank han reiterat el consell de 'comprar' sobre CaixaBank i han mantingut la valoració de les seves accions en 4,95 euros, tot i la "incertesa política a Catalunya". Els títols de l'entitat cauen un 0,2%, fins a 3,95 euros.

Leer noticia completa
06 nov
Amadeus marca nous rècords després dels consells positius de JP Morgan i Deutsche Bank
amadeus

Amadeus, grup especialitzat en serveis tecnològics per a les aerolínies i el sector turístic, puja a prop del 2% en borsa, fins a 60 euros per acció, després de rebre diverses recomanacions positives per part dels bancs d'inversió. El valor torna a cotitzar en nous màxims històrics.

Leer noticia completa
31 oct
JP Morgan retalla la valoració de Sabadell, CaixaBank, Bankinter i Bankia després dels seus resultats
ep consejera delegada bankinter mari dolores dancausa

Els analistes de JP Morgan Cazenove han retallat la valoració dels bancs domèstics espanyols (Bankinter, Banc Sabadell, CaixaBank i Bankia) després de la presentació dels resultats d'aquestes entitats corresponents al tercer trimestre.

Leer noticia completa
31 oct
Grifols puja un 2% en borsa després d'un consell de compra de Citi
cbgrifols

Grifols, grup farmacèutic especialitzat en la fabricació d'hemoderivats sanguinis, puja més del 2% en borsa, per sobre de 26 euros, i lidera els guanys entre els components de l'IBEX 35.

Leer noticia completa
30 oct
Santander, BNP Paribas, ABN, ING i Intesa, els bancs europeus favorits de Bankinter
ana botin santander

Banc Santander a Espanya, BNP Paribas a França, ABN Amro i ING a Holanda i Intesa Sanpaolo a Itàlia. Són els cinc bancs europeus favorits per als experts de Bankinter, que mantenen la seva recomanació de 'neutral' sobre el sector, però trien aquestes entitats com les més atractives per invertir en el moment actual.

Leer noticia completa
30 oct
JP Morgan anticipa pujades del 20% per a BBVA, fins a prop de 9 euros
ep francisco gonzalez presidentebbva

Els experts de JP Morgan Cazenove segueixen considerant BBVA com un dels seus bancs europeus favorits, ja que anticipen pujades del 20% per a les seves accions (+2%, fins a 7,36 euros) en un termini de 12 mesos, fins als 8,85 euros per títol.

Leer noticia completa
27 oct
DIA segueix patint en borsa: Deutsche Bank i JP Morgan retallen la seva valoració
ep ricardo curras

La cadena de supermercats DIA segueix patint en borsa (cau un 1,8%, fins a 4,07 euros) després que els analistes de JP Morgan Cazenove i els de Deutsche Bank hagin retallat la seva valoració després dels últims resultats trimestrals presentats per la companyia aquesta setmana, que van incloure un 'profit warning' (una rebaixa de les estimacions dels seus beneficis futurs).

Leer noticia completa
24 oct
JP Morgan retalla un 6% la valoració d'Enagás, fins a 26,50 euros per acció
ep presidenteenagas antoni llarden

Els analistes de JP Morgan Cazenove han retallat un 6% la valoració d'Enagás, fins a 26,50 euros per acció des dels anteriors 28,20 euros per títol, amb un horitzó temporal fins a desembre de 2018.

Leer noticia completa
23 oct
Siemens Gamesa perd la confiança del mercat i torna a caure en borsa
markus tacke ceo siemens gamesa

El càstig borsari per a Siemens Gamesa no s'atura. Després de caure més del 4% a borsa divendres passat, quan va anunciar l'acomiadament del seu director financer, aquest dilluns els seus títols es deixen un 2% i cauen fins a 11,04 euros. Durant els últims dotze mesos, s'ha desplomat un 49%.

Leer noticia completa
20 oct
Deutsche Bank valora les accions de Mediaset Espanya i Atresmedia en tan sols 7 euros
ep silvio gonzalez

7 euros per acció. Aquesta és la reduïda valoració que ha establert Deutsche Bank (des dels anteriors 8 euros per títol) per a les dues principals televisions espanyoles que cotitzen en borsa, Atresmedia i Mediaset Espanya.

Leer noticia completa
20 oct
HSBC millora el consell per a Endesa després del seu mal comportament en borsa
ep consejero delegadoendesa jose bogas ypresidente borja prado

Els analistes del banc britànic HSBC han elevat la seva recomanació sobre Endesa fins a 'mantenir' des d’'infraponderar' després del mal comportament en borsa de l'elèctrica durant les últimes setmanes. Per exemple, a l'últim mes ha baixat un 3,7%, tot i que aquest divendres rebota lleugerament un 0,3%, fins a 19,16 euros.

Leer noticia completa
19 oct
JP Morgan i Jefferies valoren Repsol molt per sota del seu preu en borsa
Antonio_Brufau

Dos importants bancs d'inversió, JP Morgan Cazenove i Jefferies, han elevat lleugerament la valoració de les accions de Repsol, però segueixen establint preus objectius molt per sota del seu preu actual de mercat (-0,8% , fins a 15,15 euros).

Leer noticia completa
18 oct
JP Morgan redueix un 5% la valoració d'Aena, fins a 149 euros per acció
ep jaime garcia-legaz 20170704162604

Els analistes de JP Morgan Cazenove s'han reduït un 5% la valoració d'Aena, fins a 149 des dels anteriors 157 euros per acció. Aquests experts han reiterat a més el seu consell d''infraponderar' sobre el gestor dels aeroports espanyols.

Leer noticia completa