ANÀLISI FONAMENTAL
11 Apr
Barclays assegura que el bitcoin ja ha arribat al seu sostre als 20.000 dòlars
bitcoin

El mercat de les monedes de xifrat presenta tímides pujades que eleven la seva capitalització per sobre dels 260. 000 milions de dòlars, mentre el bitcoin tracta de recuperar els 7. 000 dòlars. Després de tornar a operar molt a prop dels recents mínims del mes d'abril als 6. 500 dòlars, la de Satoshi Nakamoto experimenta un més que modest rebot de poc més d'un 1%, fins als 6. 800 dòlars.

Llegir notícia completa
29 Mar
Sabadell aconsella aprofitar la feblesa de Mediaset Espanya per comprar les seves accions
silvio-berlusconi

Els analistes de Banc Sabadell recomanen aprofitar la feblesa borsària que ha mostrat Mediaset Espanya per comprar les seves accions, doncs consideren al valor una oportunitat d'inversió interessant als preus actuals.

Llegir notícia completa
21 Mar
HSBC aconsella comprar BBVA després de la seva caiguda anual del 7%
carlos torres vila bbva

Les accions de BBVA han caigut un 1%, fins als 6,53 euros, després que els analistes d'HSBC hagin elevat la seva recomanació sobre el banc espanyol fins a 'comprar' des de 'mantenir'.

Llegir notícia completa
20 Mar
Telefónica cau un 1%: Barclays retalla la seva valoració fins a 9 euros
alvarez pallete telefonica mwc 18

Les accions de Telefónica cauen un 1,1%, fins a 8,02 euros, després que els experts de Barclays hagin retallat la seva valoració fins a 9 euros des dels anteriors 9,30 euros per títol.

Llegir notícia completa
16 Mar
Bankinter aconsella vendre Cellnex a nivells de 22,50 euros
ep tobias martinez presidentecellnex

Els analistes de Bankinter han reduït la seva recomanació sobre Cellnex fins a 'vendre' de 'neutral', encara que han elevat el preu objectiu del valor fins als 22,50 euros des dels 18,50 euros per acció.

Llegir notícia completa
15 Mar
Barclays i JP Morgan reiteren la seva aposta per Inditex, tot i que redueixen la seva valoració
pablo isla inditex conferencia

Barclays i JP Morgan Cazenove, dos dels bancs d'inversió més importants del món, han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) sobre Inditex, després que la matriu de Zara publiqués els seus resultats de l'exercici fiscal 2017 aquest dimecres. No obstant això, han reduït lleugerament la valoració de les seves accions.

Llegir notícia completa
14 Mar
Bankinter aposta per Merlin Properties i redueix el consell sobre Mediaset Espanya
cbberlusconi

Els analistes de Bankinter han millorat la seva recomanació sobre la societat d'inversió immobiliària (SOCIMI) Merlin Properties, al mateix temps que han retallat el seu consell per a la cadena de televisió Mediaset Espanya.

Llegir notícia completa
13 Mar
Citi sobre Telefónica: "Les peces comencen a encaixar"
jose maria alvarez-pallete presidente de telefonica en junta de accionistas

"Les peces comencen a encaixar" en Telefónica. És l'opinió dels experts del banc nord-americà Citi, que han reiterat el consell de 'compra' sobre les accions de l'operadora, amb una valoració de 13 euros per títol.

Llegir notícia completa
13 Mar
Santander, UBS, Natixis, Lloyds i Danske Bank, els bancs europeus favorits de Credit Suisse
ana botin santander

Els analistes de Credit Suisse consideren Santander, UBS, Natixis, Lloyds i Danske Bank els seus bancs europeus preferits. En el cas de l'entitat espanyola, reiteren el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) amb un preu objectiu de 6,50 euros per acció.

Llegir notícia completa
12 Mar
Deutsche Bank atorga a Microsoft un potencial alcista del 24%
CEO Microsoft Satya Nadella

Els analistes de Deutsche Bank han elevat un 4% el preu objectiu de Microsoft, fins a 120 dòlars per acció des dels anteriors 115 dòlars.

Llegir notícia completa
12 Mar
Sabadell no veu valor en Aena i aconsella vendre les seves accions
ep jaime garcia-legaz 20171011190702

Els analistes de Banc Sabadell no han canviat la seva visió negativa sobre Aena malgrat que el gestor d'aeroports s'hagi elevat fins al 80% des de l'anterior 50% el percentatge dels seus beneficis que paga com a dividend.

Llegir notícia completa
09 Mar
Telefónica pot obtenir 8.400 milions d'euros per la seva filial alemanya
jose maria alvarez pallete telefonica

Telefónica pot obtenir uns 8. 400 milions d'euros si decideix vendre el 69,2% del capital que controla en la seva filial alemanya, Telefónica Deutschland. Les seves accions han pujat aquest divendres un 1,3%, fins als 8,17 euros, després de rebotar aquest dijous un 2%.

Llegir notícia completa
07 Mar
Telefónica pot treure a borsa O2 al Regne Unit abans de l'estiu, segons Bankinter
jose-maria-alvarez-pallete-mwc-barcelona-2018

Telefónica pot treure a borsa O2, la seva filial de mòbils al Regne Unit, abans de l'estiu. El desbloqueig de la subhasta d'espectre al mercat britànic sobre aquesta operació, segons comenten els experts de Bankinter.

Llegir notícia completa
07 Mar
HSBC aconsella comprar Gas Natural amb un objectiu alcista en 20,50 euros
ep francisco reynes 20180206111810

Les accions de Gas Natural Fenosa han pujat un 0,41% en borsa, fins 18,56 euros, després de rebre un consell positiu per part dels analistes del banc britànic HSBC.

Llegir notícia completa
07 Mar
Mediaset España puja un 2% després d'un consell de compra d'AlphaValue
silvio-berlusconi

Mediaset Espanya, la cadena de televisió controlada per Silvio Berlusconi, ha pujat un 2,02% en borsa, fins a 9,110 euros, després de rebre un consell de 'compra' dels analistes d'AlphaValue, que han millorat la seva recomanació anterior de 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera).

Llegir notícia completa
06 Mar
RBC reitera la seva aposta per Cellnex i eleva la seva valoració fins a 26 euros per acció
ep tobias martinez presidentcellnex

Les accions de Cellnex Telecom pugen un 1,4%, fins a 21,87 euros, després que els analistes d’RBC hagin reiterat la seva aposta pel valor, amb un consell de 'sobreponderar' (afegir-lo en cartera) i una valoració que puja fins a 26 euros per acció des dels anteriors 25 euros.

Llegir notícia completa
05 Mar
Acciona puja un 1% després d'una rebaixa de valoració de Deutsche Bank
ep jose manuel entrecanales presidenteacciona

Acciona ha pujat un 1,06% en borsa, fins 66,50 euros per títol, tot i que els analistes de Deutsche Bank hagin retallat el preu objectiu fins a 78 euros des dels anteriors 80 euros. Això sí, la companyia ha arribat a caure fins al 65 euros al llarg de la jornada.

Llegir notícia completa
05 Mar
JP Morgan retalla la valoració de Repsol fins a 13,50 euros per acció
ep antonio brufau 20170613151102

Els analistes de JP Morgan Cazenove han retallat la valoració de Repsol fins a 13,50 euros per acció des dels anteriors 14 euros per títol i han reiterat el consell d’'infraponderar' (reduir el valor en cartera). Les accions de la petroliera han pujat aquest dilluns un 0,82%, fins als 14,11 euros.

Llegir notícia completa
01 Mar
Deutsche Bank anticipa pujades fins a 190 euros per a Aena després de millorar el seu dividend
ep jaime garcia-legaz 20171011190702

Els analistes de Deutsche Bank han augmentat un 12% la valoració d'Aena, fins a 190 euros des dels anteriors 170 euros per acció, després que el gestor dels aeroports espanyols hagi elevat gairebé un 70% el seu dividend, fins a 6,5 ​​euros bruts per acció.

Llegir notícia completa
01 Mar
Bankinter augmenta un 23% la valoració de Técnicas Reunidas després dels seus resultats
cbriesgo2932

Els analistes de Bankinter han elevat un 23% la valoració de Técnicas Reunidas després de la presentació dels seus resultats anuals i del quart trimestre. Per això, han augmentat la valoració de les seves accions a 12 mesos fins a 28,50 euros per títol des dels anteriors 23,10 euros.

Llegir notícia completa