Notícies de polsos usa

cbwallstreetsombra

El Dow Jones conquesta els 24.000 punts a Wall Street

Pujades del 0,4% a Wall Street, que permeten al 'Dow Jones marcar un nou màxim històric per sobre de 24.000 punts. L'S&P 500 també anticipa un nou rècord per sobre dels 2.600 punts. Per la seva banda, el Nasdaq no marcarà un nou màxim perquè va tancar aquest dijous amb pèrdues destacades superiors a l'1%.

trump eu

Trump carrega contra May per criticar les seves repiulades antimusulmanes

Twitter es converteix en el protagonista de la política internacional. I el responsable d'això és Donald Trump. En aquest nou capítol, el president dels Estats Units ha compartit al seu perfil de la xarxa social tres vídeos publicats per la líder ultradretana britànica, Jayda Fransen, als quals es mostra islamistes radicals cometent diferents abusos. Una decisió que ha rebut les crítiques per part de la primera ministra, Theresa May.

ep banderaespana 20170607103002

Claus borsàries de la propera sessió: PIB espanyol i reunió de l'OPEP

Aquest dijous es coneixerà a Espanya la dada definitiva de Producte Interior Brut (PIB) del tercer trimestre i s'actualitzarà la balança de pagaments amb la dada de setembre. Igualment, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) també publicarà l'enquesta d'ocupació d'allotjaments hotelers i moviments turístics del mes d'octubre.