Tea Shop preveu superar el centenar de botigues el 2020

| |
Europa Press | 01 ene, 2018 07:38
ep fundadortea shop per sundmalm
El fundador de Tea Shop, Per SundmalmTEA SHOP

La cadena de tes calcula augmentar vendes un 15% el 2018

BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)

Tea Shop preveu superar el centenar d'establiments el 2020 partint d'una xarxa actual de 77 botigues repartides entre Espanya, on compta amb 55 locals; el Brasil, on en té 20; Argentina i Itàlia, amb un establiment a cada país.

En una entrevista d'Europa Press, el fundador de Tea Shop, Per Sundmalm, ha explicat que tot aquest creixement es concentrarà en aquests mateixos mercats per consolidar la seva presència, per tant la firma aparca, almenys fins el 2020, desembarcar en nous països.

Sundmalm, d'origen suec, es va enamorar de Barcelona quan hi va arribar com a estudiant dècades enrere, i el 1990 va decidir obrir al barri de Gràcia de la capital catalana la primera botiga Tea Shop: "A la meva família sempre hem estat grans consumidors de te, i em va estranyar que el te no fos una beguda molt comuna a Espanya, així que m'hi vaig llançar".

A aquesta primera botiga del barri de Gràcia el 1990 la va seguir una altra al centre comercial L'Illa el 1993, i el 1995 va ser quan Sundmalm en va obrir una tercera a la capital catalana i també va decidir entrar a Madrid.

Actualment, és present en altres ciutats espanyoles, com Girona, Lleida, Tarragona, Castelló, Alacant, València, Bilbao, Madrid, Palma de Mallorca, Pamplona i Saragossa.

En concret, les previsions per a Espanya són obrir entre dues i cinc botigues anuals, consolidant-se a Barcelona i Madrid, els seus principals mercats, però també desembarcant a les ciutats andaluses de Sevilla, Granada i Màlaga, a més d'altres del nord com Santander (Cantàbria), Oviedo (Astúries) i Vitòria (Àlaba).

Brasil, mercat en què va entrar fa uns quatre anys i mig, serà el seu gran focus de creixement, amb una previsió de 12 establiments anuals i, principalment, via franquícia, mentre que a Itàlia portarà un ritme d'entre una i tres obertures, i a Argentina entre una i dues anuals.

Tea Shop compta amb una plantilla superior als 200 treballadors a Espanya, als quals sumen 75 al Brasil, quatre a Argentina i quatre més a Itàlia, i cada nova botiga, que crea una mitjana d'entre dues i tres ocupacions, suposa una inversió d'uns 100.000 euros.

120.000 QUILOGRAMS ANUALS

Tea Shop registra una producció anual superior als 120.000 quilograms anuals i a les seves botigues comercialitza 120 varietats de te fresc i infusions en fulla, molts d'ells elaborats amb entre 20 i 30 ingredients.

Amb motiu de Nadal, la companyia llança al mercat el seu Christmas Tea, disponible amb base de te negre, vermell, verd i rooibos: "Nosaltres dissenyem les mescles i les encarreguem als nostres proveïdors".

Tea Shop va tancar el seu exercici fiscal 2016-2017, que va finalitzar a l'abril, amb unes vendes de 12,11 milions d'euros, i per al proper exercici preveu registrar un repunt de la facturació del 15%.

Más noticias

23:00 Schneider Electric de la mano con sus socios EcoXpert™ busca liderar la oferta diseñada para edificios inteligentes y sustentables en el país

22:07 MERLIN PROPERTIES, SOCIMI, S.A.

21:09 ¿Sabes qué es el 'cruce dorado'? Pues échale un ojo al gráfico de Talgo

Talgo es un título que llevamos recomendando desde hace muchos meses. No descartamos una corrección o ajuste de corto plazo para posteriormente dar continuidad a las subidas.

21:09 Rebotes aparte, técnicamente no hay por dónde coger al Ibex

Tras las cesiones de los últimos días nuestro índice se encuentra mucho más cerca de soportes (9.500) que de las resistencias (9.940).

21:08 Acciona deteriora de forma preocupante su aspecto técnico

Mucho debería rebotar Acciona para salir de la zona de peligro en la que se ha adentrado después de las últimas caídas. Estas dan continuidad a los máximos y mínimos decrecientes de los últimos meses.

21:16 CIE Automotive 'regala' a sus accionistas el 50% de Global Dominion, valorado en 400 millones

Autoregalo de los dueños de CIE Automotive. El consejero de administración de la empresa automovilística propondrá el reparto de un dividendo en especie a sus accionistas que consistirá en la entrega de acciones de su filial Global Dominion Access, con lo que saldrá del capital de esta compañía, que será sustituida por la familia Riberas, Antón Pradera, Corporación Alba y el fabricante indio Mahindra.

21:08 Facebook parece estar dando forma a un gran 'cabeza y hombros'

A falta del cierre de la vela semanal lo cierto es que lo que tenemos delante es una potencial formación de implicaciones bajistas en 'cabeza y hombros'.

21:46 Wall Street cierra en rojo una sesión marcada por la volatilidad y la subida de los tipos de la Fed

La volatilidad ha cogido protagonismo de nuevo este miércoles en los tres grandes índices de Wall Street tras la subida de tipos anunciada por la Reserva Federal. La bolsa neoyorquina aumentaba sus las ganancias previas justo después del anuncio del banco central. No obstante, el resto de la sesión se ha movido entre el verde y el rojo, para acabar finalmente con caídas moderadas.

20:06 UNICAJA BANCO, S.A.

20:04 UNICAJA BANCO, S.A.