Tea Shop preveu superar el centenar de botigues el 2020

| |
Europa Press | 01 ene, 2018 07:38
ep fundadortea shop per sundmalm
El fundador de Tea Shop, Per SundmalmTEA SHOP

La cadena de tes calcula augmentar vendes un 15% el 2018

BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)

Tea Shop preveu superar el centenar d'establiments el 2020 partint d'una xarxa actual de 77 botigues repartides entre Espanya, on compta amb 55 locals; el Brasil, on en té 20; Argentina i Itàlia, amb un establiment a cada país.

En una entrevista d'Europa Press, el fundador de Tea Shop, Per Sundmalm, ha explicat que tot aquest creixement es concentrarà en aquests mateixos mercats per consolidar la seva presència, per tant la firma aparca, almenys fins el 2020, desembarcar en nous països.

Sundmalm, d'origen suec, es va enamorar de Barcelona quan hi va arribar com a estudiant dècades enrere, i el 1990 va decidir obrir al barri de Gràcia de la capital catalana la primera botiga Tea Shop: "A la meva família sempre hem estat grans consumidors de te, i em va estranyar que el te no fos una beguda molt comuna a Espanya, així que m'hi vaig llançar".

A aquesta primera botiga del barri de Gràcia el 1990 la va seguir una altra al centre comercial L'Illa el 1993, i el 1995 va ser quan Sundmalm en va obrir una tercera a la capital catalana i també va decidir entrar a Madrid.

Actualment, és present en altres ciutats espanyoles, com Girona, Lleida, Tarragona, Castelló, Alacant, València, Bilbao, Madrid, Palma de Mallorca, Pamplona i Saragossa.

En concret, les previsions per a Espanya són obrir entre dues i cinc botigues anuals, consolidant-se a Barcelona i Madrid, els seus principals mercats, però també desembarcant a les ciutats andaluses de Sevilla, Granada i Màlaga, a més d'altres del nord com Santander (Cantàbria), Oviedo (Astúries) i Vitòria (Àlaba).

Brasil, mercat en què va entrar fa uns quatre anys i mig, serà el seu gran focus de creixement, amb una previsió de 12 establiments anuals i, principalment, via franquícia, mentre que a Itàlia portarà un ritme d'entre una i tres obertures, i a Argentina entre una i dues anuals.

Tea Shop compta amb una plantilla superior als 200 treballadors a Espanya, als quals sumen 75 al Brasil, quatre a Argentina i quatre més a Itàlia, i cada nova botiga, que crea una mitjana d'entre dues i tres ocupacions, suposa una inversió d'uns 100.000 euros.

120.000 QUILOGRAMS ANUALS

Tea Shop registra una producció anual superior als 120.000 quilograms anuals i a les seves botigues comercialitza 120 varietats de te fresc i infusions en fulla, molts d'ells elaborats amb entre 20 i 30 ingredients.

Amb motiu de Nadal, la companyia llança al mercat el seu Christmas Tea, disponible amb base de te negre, vermell, verd i rooibos: "Nosaltres dissenyem les mescles i les encarreguem als nostres proveïdors".

Tea Shop va tancar el seu exercici fiscal 2016-2017, que va finalitzar a l'abril, amb unes vendes de 12,11 milions d'euros, i per al proper exercici preveu registrar un repunt de la facturació del 15%.

Más noticias

04:49 El futuro depende de políticas innovadoras, conducta empresarial responsable y tecnología centrada en las personas

02:00 Hawksford adquiere uno de los proveedores independientes de servicios corporativos más importantes de Asia

17 jun Razones para vivir, razones para subir

17 jun 211 países y regiones forman parte del Sixth International Football for Friendship Children's Forum

17 jun Las medidas del BCE trastocan los planes de privatización de Bankia, según analistas

El Estado, a través del Fondo de Reestructuración Ordenada Bancaria (Frob), posee todavía el 60,63% del capital social de Bankia, una participación que se había comprometido con la Comisión Europea (CE) a vender antes del 31 de diciembre de 2019. Sin embargo, a este reto, además de la llegada del nuevo Gobierno, se le une ahora el anuncio por parte del Banco central Europeo (BCE) de retrasar la posibilidad de una subida de tipos en la Eurozona al menos hasta el verano del año que viene.

17 jun Mundial de Rusia: la devaluación de las divisas emergentes anima el mercado de fichajes

La celebración del Mundial de Rusia es la antesala del 'mercato' de los clubes europeos de fútbol. Las selecciones se enfrentan a la competición con sus mejores estrellas y muchos equipos aprovecharán para empezar las negociaciones del mercado veraniego de fichajes. El cataclismo de las divisas de los países emergentes puede ser toda una baza para los socios comunitarios.

16 jun PROSEGUR, COMPAÑIA DE SEGURIDAD, S.A.

16 jun EHA: Actualización de bb2121, una prometedora terapia para el mieloma múltiple

16 jun Rusia y Arabia Saudí hunden al petróleo a la espera de la OPEP

Los precios del crudo han caído con fuerza este viernes. El 'oro negro' reacciona en el mercado a la intención de Rusia y Arabia Saudí, dos de los tres mayores productores del mundo, de elevar la producción de petróleo gradualmente. La cita clave: la reunión de la OPEP (Organización de Países Exportadores de Petróleo) del próximo 22 y 23 de junio en Vienna (Austria).

17 jun Las tres grandes apuestas del fondo 'Santander Small Caps España' no pueden ser más alcistas

Morningstar es un proveedor líder de análisis independiente para la inversión, principalmente, en fondos de inversión. Utiliza métodos cuantitativos para clasificar la calidad de los distintos fondos de inversión en función de la ecuación rentabilidad-riesgo asumido, teniendo en cuenta espacios temporales de tres, cinco y diez años.